perjantai 15. kesäkuuta 2012

Juhannuskalenteri 16.6: Kesädinot -30%

Juhannuskalenterissa on tänään tarjouksena hauskat kesädinot joista löytyy kokoja niin vauvoille kuin isommillekkin. Hatun ovh 12,90€ ja nyt tarjouksessa 9,03€ . Tämä hattu on niukkaa mitoitusta eli jos mietitte kahden koon välillä suosittelemme ottamaan isomman koon.

Tämä malli oli 1v 9kk (pää 49cm) ja hänellä kuvassa hatun koko oli 47/49

Hattu on ihana pehmoista 97% puuvilla ja 3% elastaani laatua jota olemme paljon käyttäneet vaatteissamme. Dinohattu on syntynyt niin että halusimme suunnitelle suositun fleecedinon kaveriksi jotain kesällekkin. Tämä hattu menee mukavasti kesän kylmempinä päivina ja jatkaa kivasti vielä syksyllä vaikka kypärämyssyn kanssa. Tästä on helppo napsasta nauhat pois jos ne tuntuvat liian lapsellisilta.

Tämä malli oli 3kk vanha ja päässä koko 43/45


Nyt siis kipin kapin ostoksille Klik 

P.S jos on joku joka haluaa ostaa tämän, mutta haluaa odottaa vielä loput tai osan tarjouksista. Voi tehdä niin että laittaa tilaukseen tästä merkinnän ja pidämme pakettia sivussa. Ja jos tilaa lisää voi näille valita toimitustavaksi nouto, näin ei tarvitse maksaa useita postareita. Mutta huomioittehan että tästä pitää olla selvä merkintä tilauksella (viestikentässä)

Ei kommentteja: