maanantai 23. heinäkuuta 2012

Rakastamme sovituskuvia

Jos jollekkin on vielä jäänyt epäselväksi rakastamme sovituskuvia. On ihana nähdä kuvia vaatteistamme muillakin kuin omilla lapsillamme/malleillamme. Vaikka kaikki kuvamme ovatkin otettu kotiin "tehdyssä studiossa" tai pihalla, niin on aina eri asia katsella kuvia lapsista omissa touhuissaan oli kyseessä sitten leikit tai poseeraus. Olemme saaneetkin paljon palautetta ja toiveita sovituskuvista.

Blogeissa onkin (iso kiitos blogisteille) paljon esitelty vaatteitamme, mutta kaikilla lukijoilla/seuraajilla ei ole oma blogia johon kuvia voi laitaa. Tästä syystä haluammekin antaa ihan kaikille mahdollisuuden lähettää kuvia omista lapsistaan meidän vaatteissa ja me julkaisemme näitä kuvia facebookissa ja mahdollisesti myös blogissamme. Kaikkien kuvissa esiintyvien vaatteiden ei tietenkään tarvitse olla meidän, on kiva löytää kivoja uusia yhdistelmiä joita muutkin voivat hyödyntään.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvomme 30€ lahjakortin käytettäväksi nettikaupassamme tai kotikutsuijen yhteydessä. Lisäksi kuva joka kerää fb:ssä eniten tykkäyksiä saa 20€ lahjakortin.

Kuvat voi lähettää osoitteeseen info@silverjungle.fi Laita postin otsikoksi sovituskuvakilpailu. Kuvaan tulee liittää kuvateksti jonka mukaan nimeämme kuvat. Eli kuvatekstissä on oltava jonkin nimi/nimimerkki (oma tai lapsen). Esim: " Tässä kuvassa Jenny 2v kastelee kukkia". Kuvia voi lähettää meille kaiken aikaa, mutta arvonta ja äänestys aika on elokuun loppuun ( 23.7-31.8).

Tässä jo muutama ihana kuva:

Kuvassa neideillä perhostunikat ja sydänsukkiksetPopin haalarin kanssa sopii kivasti raitahiippis joka on tällä pienellä mallilla.

Ei kommentteja: