keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Mistä on ekologisuus ja eettisyys tehty......Meiltä on monesti tiedusteltu sitä että kuinka pystymme täyttämään vaatteilemme antamat kriteerit ja kuitenkin säilyttämään hinnat kohtuullisena. Tässä vastauksia kysymyksiin jotka ovat nousseet esiin eri tahoilla.

Kun aloitimme tämän merkin markkinoille tuonnin otimme periaatteiksemme jo tätäkin kautta tutuiksi tulleet asiat, jotka ovat kaikki meille yhtä tärkeitä:
-tuotteiden korkea laatu, myös ekologinen ja eettinen laatu
-ei lapsityövoimaa missään tuotannon vaiheessa
-kauneus ja ihanuus :)
-käytännöllisyys ja käyttömukavuus
-järkevä hinta

Eli aika haasteelliset tavoitteet asetimme itsellemme, mutta olemme kieltämättä aika ylpeitä siitä miten hyvin niihin on päästy :) Suurin tekijä tämän kaiken mahdollistamisessa on se, että suunnittelu- ja tuotekehitystiimimme sekä tuotantotehtaamme ovat työskennelleet vuosia yhdessä erilaisten projektien parissa ja luoneet mahdollisuudet tälle toiminnalle; eli tehtaiden tuotanto-olosuhteet ja mainitut auditointijärjestelmät sekä sertifikaatit on saatu pikku hiljaa kuntoon ja toimiviksi ja kaikki aloituskustannus ei ole jäänyt vain silverjungle merkkimme kannettavaksi. Tämä kaikki mahdollistaa kustannusten yhdistämisen kaikissa prosessin vaiheissa aina suunnittelusta rahtikustannuksiin asti ja sitä kautta mahdollistaa meille pääsyn tärkeisiin tavoitteisiimme.
Tuotantotehtaamme sijaitsevat pääasiassa Portugalissa, Englannissa ja Sri Lankassa. Sri Lankassa toimiva tuotantotehtaamme tekee tiivistä yhteistyötä paikallisen Sri Lanka Apperel- Garments without guilt- järjestön kanssa. Kaikilla vaatteillamme on siis järjestön myöntämä sertifikaatti.Pyrimme lojaaliuuteen ja hyvään yhteistyöhön tuotantotehtaidemme kanssa; kehitämme toimintaa yhdessä oikeaan suuntaan emmekä vaihtele tehtaita halvemman hinnan tms. toivossa. Näin pystymme olemaan varmoja että laatu säilyy samana mallistosta toiseen

Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin meitä ja tätä tai muuta asiaa koskien; olemme todellakin erittäin ylpeitä tuotteistamme ja tuotemerkistämme ja toivomme että pystymme omalta osaltamme silverjungle merkkimme kautta viemään tekstiiliteollisuutta ja markkinoita oikeaan suuntaan :) Tiedetään, olemme vain pieni pisara meressä mutta jokainen voi vaikuttaa omalta osaltaan, meidän valintamme sekä kuluttajina että valmistajina ovat tärkeitä.

5 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Kiitos tästä postauksesta! Tämä antoi vastauksen myös kysymykseen, jonka teille joku aika sitten lähetin saamatta kuitenkaan vastausta ;)

Meillä teihin luotetaan ja tuotteista kovasti tykätään. Hienoa työtä!

silverjungle kirjoitti...

Kati, olitko laittanut kysymyksen sähköpostiimme? Tarkastin viimeisen 2kk meilit eikä sieltä löytynyt yhtään vastaamatonta viestiä. Pahoittelut kuitenkin että olet jäänyt vastausta vaille! Kiva että tästä postauksesta löytyi tarvittava tieto.

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Nyt en muista, laitoinko kysymystä sähköpostitse vai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Useampi viikko siitä kuitenkin jo on aikaa. Vastaus on kuitenkin nyt saatu ja tyytyväinen asiakas olen :)

silverjungle kirjoitti...

Oliskohan käynyt niin että lomake ei olekkaan jostain syystä lähtenyt. Myös yhteydenottolomakkeet tulevat sähköpostiin. Mutta hyvä jos sait vastauksen tästä :)

Unknown kirjoitti...

Hankin naapurista käytettynä silverjungelen ihanan velourtähtipuvun ja nyt oon ihan ihastunut, kun poikanen kasvoi sopivaksi tuohon huppariin ja pöksyihin. Loistava laatu ja ihanan nätti ja pehmoinen. Nyt haaveilen vähän aleshoppailusta silverjunglen nettikaupassa. Tulin tutkimaan tuota ekologisuutta ja eettisyyttä paremmin tänne ja löysin kivasti vastauksia. Taidampa mennä tutkimaan, olisko kaupassa jotain meille. ;)