perjantai 22. toukokuuta 2015

Oletko uusi Silverjungle-kotimyyjämme?


Oletko sinä uusi silverjungle-kotimyyjämme?

Oletko sosiaalinen, iloinen, hyvin verkostoitunut ja kiinnostunut työskentelemään naisten ja lasten vaatteiden parissa?
Elokuussa 2015 ilmestyvän syksy–talvi -malliston kotimyyjähaku on nyt käynnissä! Hakuaikaa on vain toukokuu, joten toimithan nopeasti! Valitsemme hakemusten perusteella vain rajoitetun määrän edustajia.
Olemme nuorekas, kansainvälinen tiimi, joka mielellään ottaa vahvistusta riveihinsä.

Kotimyyjäksi?

silverjungle-kotimyyjä saa esittelymalliston käyttöönsä sesongin ajaksi ilman osto-/lunastusvelvoitetta. Myyntikauden jälkeen myyjä voi myydä mallikappaleet alennettuun hintaan tai lunastaa ne itselleen.
Myyjämme saavat käyttöönsä toimintaa helpottavan ja kuluja säästävän toimitus- ja pakkauspalvelun. Eli kotimyyjä tekee asiakkailtaan saamansa tilaukset verkkokaupan kautta meille ja me lähetämme paketit suoraan asiakkaille.
Kotimyyjillämme on jatkuva henkilökohtainen ostoalennus mallistoon.


Myyjältä edellytämme iloista mieltä ja myyntihenkeä sekä rentojen ja mukavien myyntitilaisuuksien järjestämistä. Toivomme, että kotimyyjä järjestää noin viisi myyntitilaisuutta per kuukausi. Katsomme kuitenkin enemmän kokonaisuutta eli koko kautta (noin kuusi kuukautta).
Kotimyyjämme saavat käyttöönsä hyvät markkinointimateriaalit.
Esittelyyn tarvittavat rekit, henkarit sekä pari koria kotimyyjä hankkii itse. Nämä ovat kuitenkin ainoat aloituskulut, sillä esittelymalliston myyjä saa meiltä esittelykäyttöön maksutta.
Kotimyyjänä toimiaksesi tarvitset Y-tunnuksen, jonka voit helposti hakea Patentti- ja rekisterihallitukselta.

Hakemuksen pääset täyttämään täältä

Ei kommentteja: